Sigro.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Badrum

Badrum

Inget rum är så viktigt som ett badrum i en bostad. Sigro.se erbjuder ett stort sortiment för allt du kan tänkas behöva. Oavsett om ditt badrum ska genomgå en omfattande renovering eller en liten uppfräschning så hittar du allt från blandare till wc-sitsar. Hos Sigro.se hittar du ett noggrant utvalt sortiment ifrån många kända varumärken såsom Duravit, Gustavsberg och Ifö. Vi är här för att förverkliga just din badrumsdröm efter din egna stil och smak.

Ett badrum efter tycke och smak

Går du i tankar på att förnya eller renovera ditt badrum? Oavsett om du söker ett modernt badrum eller ett mer klassiskt att matcha ditt sekelskifteshus så hittar du allt du behöver hos oss.

 

Ditt badrum är din oas i din bostad

Badrummet är kanske det viktigaste rummet i din bostad, om du frågar oss. En del spenderar mycket tid varje dag i sitt badrum. Det är här vi gör oss fina innan vi ska gå på fest och det är här vi gör oss rena efter ett tungt träningspass. En del utnyttjar sitt badrum för en mysig och romantisk stund med sin partner. Det är i badrummet som våra barn badar och borstar tänderna och emellanåt stökar ner ordentligt. Badrummet är tveklöst det rum som behöver vara anpassat så det passar liten som stor. Det ska vara funktionellt och tillgängligt för alla. Framförallt ska ett badrum vara lätt att städa i för det behövs ofta.  

 

Skapa ett badrum med din personliga stil

Det är viktigt att det blir som du har tänkt dig inför en stundande renovering och det behöver inte kosta skjortan för att det ska bli som du vill ha det. I vårt sortiment hittar du enklare produkter för den lilla gästtoaletten och massor av reservdelar så du slipper byta ut allt om något skulle bli utslitet. Viktigt att tänka på när det gäller badrum och renovering är att om du ska göra om, gör det ordentligt. Bättre att spara nån månad till för att få det som du verkligen vill ha det. Badrummet är som sagt det viktigaste rummet, varför inte se det som ett rekreationsrum med ett mysigt massagebadkar eller eller en lyxig takdusch med ett par riktigt snygga duschväggar?

 

Ett badrum bedöms på dess omsorgsfulla val av detaljer

Förutsatt att renoveringen är välgjord så är det detaljerna som gör ditt badrum. Karaktären kan förändras bara genom att byta handtag på dina badrumsmöbler. För att inte tala om vad en lite snyggare badkarsblandare kan göra. Tycker du det är svårt att hitta rätt eller inte riktigt vet vad du vill ha så hjälper vi mer än gärna till. Slå oss en signal så kan vi hjälpa dig att ta fram snygga förslag på vad som passar just din stil!