Sigro.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Om oss

Om oss

Sigro, Allt för Badrummet och mycket mer!
 
Att handla med välkända varumärken är vår affärsidé, detta ger i sin tur dig som konsument ett tryggare val.
 
Med en tydlig prissättning på över 40 000 artiklar använder fler och fler möjligheten att skapa sig en prisbild på sin förestående badrumsrenovering. Eftersom vi arbetar med enbart kända varumärken får du här en möjlighet att jämföra våra priser med andra aktörer på marknaden. 
 
Sigro Internet´s vision är att få representera leverantörer som ligger i framkant med både design och produktutveckling och kvalitet. Vi vill vara deras förlängda arm ut till dig som konsument. För att klara av detta uppdrag är det viktigt att vi är väl förtrogna med produktsortimenten. Genom vår extraordinära utställning kan vi införskaffa denna kunskap. Eftersom vi sett de flesta produkter i verkligheten har kundsupport lättare att besvara dina frågor på nätet.
 
Vår ambition är även att i framtiden investera för att ge dig bra information på nätet samt få möjligheten att se produkterna i verkligheten.
Genom mångårig erfarenhet är vi övertygade om att våra kunder även i framtiden kommer att efterfråga möjligheten till exponering och en väl utbyggd E-handel.
 
Vi älskar att arbeta konkurrensutsatt för det skapar effektiva företag och nöjda kunder.
 
Vi på Sigro tackar dig för ditt besök hos oss och hoppas du har funnit vad du sökte.