Sigro.se använder cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Tryck på OK för att godkänna. Läs mer
OK
Start | Värme | Handdukstork | Purmo anslutningsblock TempCo ventil

Purmo anslutningsblock TempCo ventil krom

 

Välj färg

krom
krom
4.301 kr
Artikelnummer: 2410117
Enhet: Styck
Leveranstid: 1 vecka
 
 

Produktbeskrivning

Med TempCo VT anslutningsblock kan du enkelt och till överskådlig kostnad integrera en golvvärmekrets i ett befintligt radiatorvärmesystem.

 

TempCo VT anslutningsblock fungerar endast i 2-rörssystem och fungerar ej tillsammans med PVB-ventilerna. TempCo VT kan endast anlsutas direkt till handdukstork Flores CM och Flores CM CH.

TempCo VT ventil (för koppling till golvvärme)
 
Vid renovering och planering av ett nytt badrum prioriteras komfort och tilltalande design. En snygg och funktionell radiator ska förse dig med snabb värme och förvärmda och torra handdukar. Men varma fötter och välbefinnande får du bäst med golvvärme. Med TempCo VT anslutningsblock kan du nu enkelt och till en överskådlig kostnad integrera en golvvärmekrets i ett befintligt radiatorvärmesystem. Tack vare TempCo VT anpassar du enkelt temperaturen eftersom regleringen av bägge systemen sköts med endast en ventil.
 
TempCo VT-anslutningsblocket är ett kranblock som är konstruerat för kombinerad drift av golvvärme med radiatorvärme. Fördelen jämfört med gängse ventiler för begränsning av returflödestemperatur är att golvvärmen är seriekopplad hydrauliskt med radiatorn. Golvvärmens tillflödestemperatur har då redan reducerats av radiatorn när den når golvet. Vidare möjliggör kranblocket TempCo VT en enkel hydraulisk utbalansering tack vare seriekopplingen. Du reglerar golvvärmen och radiatorn med en enda vridning på den centrala ventilen. En integrerad säkerhetstemperaturvakt kopplar automatiskt ifrån golvvärmen när temperaturen överstiger 35 °C, utan att radiatorns funktion påverkas. Purmo TempCO VT levereras med övergångsnippel 1/2” – ¾”.
 

Denna passar endast till

Purmo Flores CM handdukstork mittkoppling Purmo Flores CM handdukstork mittkoppling FLC 1205 M CH (500 x 1150 mm) krom
6731563
Purmo Flores CM handdukstork mittkoppling Purmo Flores CM handdukstork mittkoppling FLC 1205 M CH (500 x 1150 mm) krom
CM-modellen även har mittkoppling.Flores CM CH har rundade h...

Relaterade produkter

-19 %
Purmo elpatron
6731491H
Purmo elpatron
Elpatronen fungerar endera genom fast installation eller med...
Purmo etthålsventil 1-2 rör
6731490H
Purmo etthålsventil 1-2 rör
Handdukstorkarna kan anslutas direkt till centralvärmesystem...